Référence

Andrejka mi pomohla dostat se ze smutku a prázdnoty, kterou jsem cítila a naučila mě, že nemusím být vždy silná, že je zdravé bolest prožít. Patří mezi lidi co vás dokážou obejmou a potěšit, i bez toho, aby se vás dotkli. Vřele doporučuji Andrejku jako mentora či osobního kouče.
Silvie Čečelská
Area Sales Manager for central Europe - Y SOFT CORPORATION, a. s.
Andrea je velmi energetická žena, se silnou pozitivní energií a schopností věci ustát, a prožít i velmi těžké zkoušky. Má velmi silnou ženskou energii, která pomáhá silně měnit druhé, a dát jim pozitivní náboj a naději. Díky silným prožitkům z minulosti je schopna pochopit lidi, soucítit s nimi, a skrze své zkušenosti nabízet proměnu i ostatním.
Vladimír Sid Smutný
COACHME s. r. o.
Spolupráca s Andrejkou stojí za to. Priniesla mi uľavu, priviedla ma k odpovediam, zmiernila mi nutkanie a potrebu mať všetko rýchlo vyriešené a dovolila mi prejsť si všetko krok po kroku. Andy je láskavá a nekompromisná zároveň, chápavá a hľadajúca, vnímavá a rešpektujúca. Ďakujem, že si, Andy
Ing. Kristina Hrdová
Koučka a lektorka leadership
Andrejka, je skvělá žena a máma. Pokaždé, když se mi ztrácela pevná zem pod nohama, tak mi pomohla. Její odhodlání a síla je inspirací pro mě. Naučila mě trpělivosti, která mi vždy chyběla.
Matěj Charvát
Jana umí vnést do života velký klid, lásku, pochopení a uvědomění. Její schopnost vcítit se do duše, je stejně nádherná, jako radost kterou sama vyzařuje.
Karel Recmanik
U Jany cením její citlivý, nevtíravý přístup k řešení osobních i pracovních situací. Vyslechne, a navede na jiný úhel pohledu, v daném problému. Její přístup je klidný, zmírní stresovou zátěž.
Bc. Zuzana Černá, MBA
jednatelka firmy Eporaj s. r. o.
"Pokec" s Janou mi pomohl utřídit myšlenky. Udělala jsem velké rozhodnutí a každý následující den mě utvrzuje, že je správné…
Zdena Slaná
Kuchařské studio Na Bílendě
O našich kurzech
Ondřej
Podrobněji o spolupráci
Mirka